Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 21.03
PPL Čtvrtek 21.03
Osobní odběr Pátek 22.03
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Hurá do školy!

Hurá do školy!
14 %

163  Kč 189 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Pracovní sešit pro předškoláky a začínající školáky zaměřený na všestranný rozvoj dítěte Sešit je postaven jako soubor dvoustran, kde první strana je tvořena snadno zapamatovatelným příběhem v kresleném seriálu, druhá strana tematicky navazuje na příběh a rozvíjí ho úkoly zaměřenými na grafomotoriku, počítání, cvičení postřehu atd. V úkolech jsou zastoupeny různé typy – bludiště, dokreslovačky, hledání dvojic podle smyslu či podobnosti… S příběhem se dítě nejdříve seznámí tak, že si ho čte s dospělým (učitel/ka, rodič), dítě pak „čte“ samo – podle obrázků a „bublin“. Vlastními výrazy tak opakuje podstatu jednoduchého děje. Dítě takto rozvíjí paměť a slovní zásobu. Pod příběhem je vždy ještě zařazen jednoduchý úkol – hledání stejného, počítání… Kniha je určena k opakovanému používání, dítě nemusí řešit vždy všechny úkoly najednou. Iva Nováková je výtvarnice, publikovala již velké množství titulů rozvíjejících kreativitu předškolních a školních dětí. V Portálu vydala knihy Zábavný pravopis (2009), Víš, co čteš? (2010), Zázračná proměna opičky Pepiny (2011).
Autor:
Nakladatel: PORTÁL, s.r.o.
ISBN: 978-80-262-0339-1
Rok vydání: 2013
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 96
Zařazení: publikace pro děti rozvoj myšlení pracovní sešity děti předškolního věku počítání grafomotorika rozvoj pozornosti
Mohlo by se vám také líbit..