Úvod do potravinárskej mykológie (slovensky)
17
%
459 Kč 553 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Vysokoškolská učebnica: Úvod do potravinárskej mykológie Kľúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb
| Autor: | Anna Schneiderová |
| Nakladatel: | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre |
| ISBN: | 978-80-552-0753-7 |
| Rok vydání: | 2012 |
| Jazyk : | Slovenština |
| Vazba: | brožovaná |
| Počet stran: | 286 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Chov zvířat
Anna Schneiderová
-
Sprechen Sie Deutsch? 2. - Kniha pro ...
Anna Schneiderová
-
Dětská hematologie
Anna Schneiderová
-
Systémový lupus erythematosus
Anna Schneiderová
-
Sprechen Sie Deutsch? 2. /B1/
Anna Schneiderová
-
Malý atlas liečivých rastlín
Anna Schneiderová
-
Nadrealizmus Avantgarda 38
Anna Schneiderová
-
Matematické tabulky - kompletná sada
Anna Schneiderová
-
Krížiková výšivka
Anna Schneiderová
-
Filmový klavír
Anna Schneiderová
-
Drobné pečivo
Anna Schneiderová
-
Cievne prístupy
Anna Schneiderová
-
Projektovanie udržateľných poľnohosp...
Milan Demo
-
Sprievodca svetom potravín
Jozef Čapla, Peter Zajác, Luboš Babička
-
Implementácia relačných databáz
František Adamovský
-
Špeciálna reprodukcia zvierat
Danka Šťastná
