Riziká pri produkcii potravín (slovensky)
17
%
338 Kč 405 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha sa venuje aktuálnym rizikám pri produkcii biopotravín. Analyzuje a tiež hodnotí rizikové faktory pri produkcii potravín rastlinného aj živočíšneho pôvodu.
Nakladatel: | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre |
ISBN: | 978-80-552-0997-5 |
Rok vydání: | 2013 |
Jazyk : | Slovenština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 256 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Klavírní škola pro začátečníky
-
Nová klavírní škola 1. díl
Milada Borová
-
Škola hry na sopránovou zobcovou flétnu
-
Škola hry na ukulele + CD
Šárek, Ondřej
-
Album etud I
Kleinová, Fišerová, Mullerová
-
Klavírní školička
-
Škola hry na kytaru
-
Škola hry na sopránovou zobcovou flétnu
-
Nová klavírní škola 2. díl
Milada Borová
-
Škola hry na klavír a keyboard 1
Malý, Pavel
-
Já, písnička 4.
Kolektiv Autorů
-
Škola hry na altovou zobcovou flétnu
-
Projektovanie udržateľných poľnohosp...
Milan Demo
-
Choroby a škodcovia záhradníckych ras...
Ľudovít Cagáň
-
Sprievodca svetom potravín
Jozef Čapla, Peter Zajác, Luboš Babička
-
Implementácia relačných databáz
František Adamovský