Nutrition Experiments in Pigs and Poultry
3031 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
This text describes the limitations of experiment design involving different ingredients, and the characterization of experimental diets including ingredient selection, composition and the minimum proximate analysis required. It details measurements and the tools available for understanding data sets, data analysis and publication of research.
Nakladatel: | CABI Publishing |
ISBN: | 9781780647005 |
Rok vydání: | 2016 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 178 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Udělej si svoji knihu
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Betlém skládací + Vánoční koledy s no...
Trnka Jiří
-
TOPP Tvoříme z papírových ruliček
Ute Iparraguirre de las Casas
-
Staročeský betlém
-
Pravé české papírové skládačky
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Fingerprint Activities: Animals
Watt, Fiona
-
Make up
Diekmann, Jutta
-
Hornické muzeum Příbram Ševčinský důl...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Kočičí pelíšky
Oliver, Carin
-
Vlaky českých drah - Jednoduchá vystř...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Pleteme copy a copánky 2
Laura Arnesen; Marie Wivel
-
Barevné vánoční hvězdy ze slámy
Maria-Regina Altmeyer
-
Epidemiology for Field Veterinarians
Sergeant, Evan (AusVet Animal Health Services, Australia); Perkins, Nigel (AusVet Animal Health Services, Australia)
-
Microbial Food Safety
Marshall, Wolf
-
Avocado
-
Digital Technologies for Agricultura...