Nutrition Experiments in Pigs and Poultry
2957 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
This text describes the limitations of experiment design involving different ingredients, and the characterization of experimental diets including ingredient selection, composition and the minimum proximate analysis required. It details measurements and the tools available for understanding data sets, data analysis and publication of research.
| Nakladatel: | CABI Publishing |
| ISBN: | 9781780647005 |
| Rok vydání: | 2016 |
| Jazyk : | Angličtina |
| Vazba: | Hardback |
| Počet stran: | 178 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Opakování dějin Středověku a ranného ...
-
Gótské dějiny / Římské dějiny
Jordanes
-
České země za prvních Přemyslovců v 1...
David Kalhous
-
Opakování dějin Středověk a ranný nov...
Helena Mandelová
-
Friedrich Barbarossa
Görich, Knut
-
Kontrolle der Macht
Althoff, Gerd
-
Kruh věčných návratů
Cyril Hádek
-
Die Ottonen
Althoff, Gerd
-
Templáři a Kristův rubáš
Barbara Frale
-
Die Merowinger
Scholz, Sebastian
-
Winter is Coming
Larrington, Carolyne
-
Die Merowinger
Geary, Patrick J.
-
Epidemiology for Field Veterinarians
Sergeant, Evan (AusVet Animal Health Services, Australia); Perkins, Nigel (AusVet Animal Health Services, Australia)
-
Avocado
-
Comparative Animal Nutrition and Met...
Cheeke, Peter Robert (Oregon State University, USA); Dierenfeld, Ellen (Formerly Novus International, Inc., USA)
-
Behavioural Biology of Dogs
Jensen, Steven C.; Peppers, Michael P.
