Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 26.11
PPL Středa 26.11
Osobní odběr Čtvrtek 27.11
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Emulsifiers in Food Technology

 Emulsifiers in Food Technology
7 %

3763  Kč 4 035 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Emulsifiers are essential components of many industrial food recipes. They have the ability to act at the interface between two phases, and so can stabilise the desired mix of oil and water in a mayonnaise, ice cream or salad dressing. They can also stabilise gas/liquid mixtures in foams.
Nakladatel: John Wiley & Sons Inc
ISBN: 9780470670637
Rok vydání: CZE
Jazyk : Čeština
Vazba: CZE
Počet stran: CZE
Mohlo by se vám také líbit..