Emulsifiers in Food Technology
7
%
3763 Kč 4 035 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Emulsifiers are essential components of many industrial food recipes. They have the ability to act at the interface between two phases, and so can stabilise the desired mix of oil and water in a mayonnaise, ice cream or salad dressing. They can also stabilise gas/liquid mixtures in foams.
| Nakladatel: | John Wiley & Sons Inc |
| ISBN: | 9780470670637 |
| Rok vydání: | CZE |
| Jazyk : | Čeština |
| Vazba: | CZE |
| Počet stran: | CZE |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Tobiáš Lolness (souborné vydání)
Timothée de Fombelle
-
Kdo zabil Snížka?
Petra Soukupová
-
Příšerné příběhy strýce Montaguea
Chris Priestley
-
Vango
Timothée de Fombelle
-
Příšerní nezbedníci
Markéta Vydrová, Martina Drijverová
-
Cesta kolem světa za 80 dní
Verne Jules
-
Pán vzduchu
Ondřej Neff, Milan Fibiger
-
Jak správně mluvit dracky (Škyťák Šel...
Cowell Cressida
-
Jak zamotat dračí příběh (Škyťák Šelm...
Cowell Cressida
-
Klofáci
Miloš Kratochvíl
-
Zámečtí orli
Stanislav Štefáček
-
Bouráci
Miloš Kratochvíl
-
Marketing 4.0
Philip Kotler
-
The Art of Deception
KEVIN MITNICK
-
The Big Book of Dashboards
Wexler, Steve; Shaffer, Jeffrey; Cotgreave, Andy
-
The Design Thinking Playbook
Lewrick, Michael
