Fruit Ripening
1434 Kč 1 445 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
There are many new developments in knowledge of the factors affecting fruit ripeness, and this monograph is a comprehensive account covering the latest molecular mechanisms regulating fruit ripening, its impact on human nutrition and emerging research and technologies.
| Nakladatel: | CABI Publishing |
| ISBN: | 9781786395375 |
| Rok vydání: | 2019 |
| Jazyk : | Angličtina |
| Vazba: | Paperback / softback |
| Počet stran: | 332 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Ilustrované včelařství
Yves Gustin
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Včelařství - svazek I.
Linda Perina
-
Léčivé a kouzelné byliny
Wolf-Dieter Storl
-
Klíč k určování stromů - 123 nejběžně...
Dominika Dobrylovská
-
Drahokamy kolem nás - Lokality sběru ...
Toegel Vlastimil
-
Pastva pro včely
Günter Pritsch
-
Houby a jejich léčivé účinky
Pavel Maurer
-
Technické kreslení a deskriptivní ge...
Josef Švercl
-
Ptáci našich lesů a zahrad
Hannu Jännes
-
Průvodce přírodou do kapsy
neuveden
-
Plazi - Fauna ČR
Moravec Jiří
-
Avocado
-
Grapes
Creasy, Glen (Lincoln University, New Zealand); Creasy, Leroy L. (Thornbush Farms, USA)
-
Equine Reproductive Physiology, Breed...
Soroko, Maria; Davies Morel, Mina C. G.
-
Digital Technologies for Agricultura...
