Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 14.05
PPL Úterý 14.05
Osobní odběr Středa 15.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Indiánská cesta

Indiánská cesta

154  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
V minulosti žili indiáni v harmonii s Matkou Zemí, Otcem Nebem a všemi živými bytostmi. Prostřednictvím příběhů, které vyprávěl dědeček Iron, medicinman Severních Arapahů, svým vnoučatům v předvečer každého úplňku, nám Indiánská cesta ukazuje, jak my všichni můžeme žít v harmonii s okolním prostředím, které zahrnuje Zemi, rostliny, zvířata, naše rodiny i naše domovy. Tyto úplňkové příběhy jsou doplněny dvaceti náměty k prožitkovým hrám, které nám pomáhají pochopit a zažít moudrost původních Američanů. Pro děti od osmi let. V minulosti žili indiáni v harmonii s Matkou Zemí, Otcem Nebem a všemi živými bytostmi. Prostřednictvím příběhů, které vyprávěl dědeček Iron, medicinman Severních Arapahů, svým vnoučatům v předvečer každého úplňku, nám Indiánská cesta ukazuje, jak my všichni můžeme žít v harmonii s okolním prostředím, které zahrnuje Zemi, rostliny, zvířata, naše rodiny i naše domovy. Tyto úplňkové příběhy jsou doplněny dvaceti náměty k prožitkovým hrám, které nám pomáhají pochopit a zažít moudrost původních Američanů. Pro děti od osmi let.
Autor:
Nakladatel: DharmaGaia
ISBN: 978-80-86685-88-5
Rok vydání: 2008
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 112
Zařazení: publikace pro děti americké příběhy životní moudrost životní harmonie Indiáni Severní Ameriky duchovní cesta zvyky a obyčeje ekologie člověka indiánská filozofie
Mohlo by se vám také líbit..