Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 23.04
PPL Úterý 23.04
Osobní odběr Středa 24.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Esence

Esence
29 %

222  Kč 315 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Bhagat (vlastním jménem Johann Zeilhofer) působí v České republice již 12 let. Založil a vede Institut rodinných konstelací v Lažanech. Zaměřuje se na rodinné konstelace, jejichž prostřednictvím odhaluje vlivy skrytých sil v rodinných kolektivech a vytváří prostor pro regeneraci osobní síly a plnohodnotné prožívání života. V knize Esence se zabývá podstatou a ustrojením naší osobnosti. Podle něj se člověk skládá ze dvou částí – esence a osobnosti. Při narození jsme čistou esencí, naše bytost se projevuje skrze paletu esenciálních kvalit: lásku, sílu, radost, vůli, mír a pocit sounáležitosti s všehomírem. Během dětství o tyto kvality přicházíme v důsledku konvenčního života a ztrátou Esence dospíváme k vnitřní prázdnotě. Jak porozumět tomuto vývojovému procesu, pochopit příčiny ztráty kontaktu s Esencí a především jak nalézt k novému spojení s ní a prožít život naplno – o tom všem je Bhagatova moudrá a zkušenostmi nasycená kniha.
Autor:
Nakladatel: Maitrea
ISBN: 80-903761-4-2
Rok vydání: 2008
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: Paperback
Počet stran: 272
Zařazení: monografie psychologie osobnosti duchovní poznání tibetský buddhismus hlubinná psychologie duchovní cesta osobnost súfismus
Mohlo by se vám také líbit..