Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Žití, snění, umírání.

Žití, snění, umírání.

409  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Proslulý starobylý tibetský text Bardo Thödol (Tibetská kniha mrtvých), za jehož autora je tradičně považován guru Padmasambhava (8. stol., tib. Guru Rinpočhe), je kniha mnoha významů. V první řadě je to však praktická příručka, kterou tradičně předčítá lama zemřelému, aby jej vedl k osvobození mysli od iluze v tzv. bardu smrti. Ukazuje, že i smrt může být tvůrčí a osvobozující zkušeností. Proto je text této knihy považován za jednu z nejhlubších duchovních nauk na světě. Jihoafrický psycholog a učitel meditace Rob Nairn studuje tibetský buddhismus čtyřicet let. Ve své nejnovější knize nabízí moderní psychologický pohled na problematiku vědomého snění a dobrého umírání i různých stavů smrti. Edice Mangalam. Proslulý starobylý tibetský text Bardo Thödol (Tibetská kniha mrtvých), za jehož autora je tradičně považován guru Padmasambhava (8. stol., tib. Guru Rinpočhe), je kniha mnoha významů. V první řadě je to však praktická příručka, kterou tradičně předčítá lama zemřelému, aby jej vedl k osvobození mysli od iluze v tzv. bardu smrti. Ukazuje, že i smrt může být tvůrčí a osvobozující zkušeností. Proto je text této knihy považován za jednu z nejhlubších duchovních nauk na světě. Jihoafrický psycholog a učitel meditace Rob Nairn studuje tibetský buddhismus čtyřicet let. Ve své nejnovější knize nabízí moderní psychologický pohled na problematiku vědomého snění a dobrého umírání i různých stavů smrti. Edice Mangalam.
Autor:
Nakladatel: DharmaGaia
ISBN: 978-80-86685-57-1
Rok vydání: 2007
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: pevná
Počet stran: 350
Zařazení: populárně-naučné publikace duchovní poznání tibetský buddhismus bardo učení buddhismu lidská psychika sny umírání duchovní cesta
Mohlo by se vám také líbit..