Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Vytváření a zvyšování kognitivní modifikovatelnosti

Vytváření a zvyšování kognitivní modifikovatelnosti
8 %

343  Kč 375 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Feuersteinův program Instrumentálního obohacení Reuvena Feuersteina, profesora kognitivní a pedagogické psychologie, a jeho spolupracovníků je základním teoretickým dílem popisujícím metodu, která rozvíjí kognitivní funkce jedince a učí ho všem mentálním operacím a strategiím duševní činnosti. Tím rozšiřuje mentální potenciál jedince a jeho schopnost učit se, a tak pomáhá překlenout deficity kognitivních funkcí u různých skupin žáků (mentální retardace, vývojové poruchy mozku, kulturně či sociálně deprivované děti, nevidomí apod.) Tato metoda vznikla před více než padesáti lety a od té doby prošla výrazným vývojem jak ona sama, tak její praktické výstupy v podobě cvičných sešitů neboli instrumentů. V současnosti se metoda rozšířila napříč populací (bez ohledu na věk, znalosti či přirozený intelekt). Je praktikována na celém světě.

Česká odborná veřejnost se mohla setkat již s několika pracemi, které jsou ovlivněny metodologií tohoto autora, jeho vlastní text však českému čtenáři přináší až tato publikace. Ačkoli se může zdát, že jde v naší zemi pouze o novou metodologii pedagogické a psychologické praxe, jedná se ve skutečnosti o zásadní a propracovanou teorii, bez které se praktická práce s instrumenty neobejde.
Autor:
Nakladatel: Karolinum
ISBN: 9788024624006
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 475
Zařazení: monografie rozvoj myšlení inteligence (schopnost) učení poznávání rozvoj inteligence instrumentální obohacování (meto
Mohlo by se vám také líbit..