Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Udělejte si čas

Udělejte si čas
14 %

169  Kč 197 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha obsahuje pohybová cvičení pro rodiče, učitele a terapeuty dětí, které mají problémy v oblasti řeči, vyjadřování, čtení, psaní a mluveného projevu.

Chce pomoci dětem, které mají potíže s mluvením, čtením, psaním a pravopisem, a to tak, že se zaměřuje na jednu z mnoha příčin – na nedostatky v oblasti koordinace, chápání rytmu a tempa.
Kniha ukazuje, čemu je nutné se věnovat u dítěte, jehož specifické potřeby jsou často přehlíženy. Navrhuje program cvičení tak, aby bylo nejen účinné, ale i zábavné.

Opožďování tělesného rozvoje dítěte, jeho nedostatky v koordinaci, v uvědomování si vlastní existence v prostoru, je v některých případech spjato s jazykovými a průvodními výchovnými nesnázemi. Aby dítě bylo schopno interpretovat dvourozměrné symboly, je pro ně nutné uvědomovat si pohyb svého těla v trojrozměrném prostoru. Na základě svých zkušeností učitelky eurytmie navrhla Jean Huntová cvičení zaměřená na pomoc celkovému rozvoji nekoordinovaného, špatně se orientujícího a nešikovného dítěte.
Autor:
Nakladatel: Malvern
ISBN: 9788075300072
Jazyk : Čeština
Počet stran: 112
Zařazení: příručky pohybová terapie speciální pedagogika specifické poruchy učení logopedie psychomotorická terapie
Mohlo by se vám také líbit..