Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Pondělí 13.05
PPL Pondělí 13.05
Osobní odběr Úterý 14.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Hedvábnou stezkou po stopách dávných karavan

Hedvábnou stezkou po stopách dávných karavan
12 %

291  Kč 329 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Projeli jsme celou historickou trasu Hedvábné stezky. Téměř půl roku jsme putovali po této legendární obchodní cestě z Istanbulu přes pestré Turecko, zvláštní Írán, rozporuplný Turkmenistán, historií dýchající Uzbekistán, velehorský Kyrgyzstán a pouštní Ujgursko až do čínského města Si-an, bývalého císařského sídla Čchang-an, kde Hedvábná stezka kdysi začínala. Tato kniha stojí na pomezí cestopisu a populárně naučné literatury, osvětluje fenomén Hedvábné stezky, poukazuje na důležité historické události z dějin příslušných regionů a nahlíží samozřejmě i do současného života tamních obyvatel – to vše zabalené do množství pozoruhodných příběhů, které jsme na cestě zažili. Vydejte se s námi po stopách dávných karavan a objevte jedinečné kouzlo Hedvábné stezky.
Autor:
Nakladatel: Lukáš Synek - Cestář
ISBN: 9788090419605
Jazyk : Čeština
Počet stran: 312
Zařazení: populárně-naučné publikace Turecko cestopisy Evropa Asie Čína obchodní stezky Hedvábná cesta (obchodní stezka) hospodářské dějiny Asie střední obchod s hedvábím
Mohlo by se vám také líbit..