Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Pondělí 13.05
PPL Pondělí 13.05
Osobní odběr Úterý 14.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Exhibition on the stage

Exhibition on the stage
16 %

422  Kč 504 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace nabízí reflexi uplynulého Pražského Quadriennale 2007 z pohledu zahraničních i českých teatrologů, divadelních kritiků i umělců. Kniha zároveň představuje analýzu různých aspektů a trendů současného divadelního designu a architektury.
Editorem knihy a autorem jednoho z hlavních článků je americký teatrolog a generální komisař PQ 07 Arnold Aronson. Autory dalších textů jsou režisérka a teoretička Thea Brejzek (DE/SUI), architektka a scénografka Dorita Hannah (NZ), teatrolog Ian Herbert (UK), divadelní kritik Thomas Irmer (DE) a odbornice na scénografii Marie Zdeňková (CZ). Publikace, která je vydána v anglickém jazyce, obsahuje také téměř 200 barevných fotografií zachycujících nejen výstavu, ale i živý program a studentské projekty.
Autor:
Nakladatel: Divadelní ústav
ISBN: 9788070082195
Jazyk : Angličtina
Počet stran: 112
Zařazení: Praha (Česko) sborníky 21. stol. scénografie 21. století divadelní architektura umělecké výstavy umělecké soutěže Pražské Quadriennale
Mohlo by se vám také líbit..