Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Svět je podvodný verbíř

Svět je podvodný verbíř
15 %

340  Kč 398 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Editor a autor předmluv a komentářů Miloš Sládek sestavil výbor z české sváteční a příležitostné homiletiky výhradně z tiskem vydávaných promluv. Každé z více než půl druhé desítky kázání je uvedeno krátkou předmluvou, ze které se čtenář dozví nejdůležitější údaje o kazateli, o prostředí, v němž promluva zazněla, i o specifikách daného textu. Celý výbor uvádí obsáhlá předmluva, jež modernímu čtenáři přibližuje zákulisí příprav kázání, stručně čtenáře seznamuje s dějinami českého pobělohorského kazatelství a vysvětluje některé méně známé souvislosti a termíny. Do výboru byla přednostně zařazena kázání, na nichž se nejvýrazněji projevují proměny a podoby českého kazatelství od 90. let 17. století do 60. let 18. století; jedním z hlavních záměrů bylo představit homiletiku v její tematické pestrosti i v šíři uměleckých možností.
Autor:
Nakladatel: Argo
ISBN: 8072037099
Jazyk : Čeština
Počet stran: 536
Zařazení: výbory česká literatura křesťanský život 17.-18. stol. rétorika kázání vydávání a distribuce knih křesťanská literatura homiletika kazatelé
Mohlo by se vám také líbit..