Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Odpoutané divadlo

Odpoutané divadlo
9 %

135  Kč 149 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Novou edici, kterou připravuje redakční kruh časopisu Disk, zahajuje Nakladatelství Akademie múzických umění v Praze vydáním jednoho ze základních děl evropské divadelní literatury 20. století. Brzy po prvním ruském vydání byly Režisérovy zápisky přeloženy do všech světových jazyků. Pod názvem Odpoutané divadlo vycházejí roku 1927 i u nás péčí Jindřicha Honzla, když ještě před vydáním bezprostředně ovlivní vznik avantgardního Osvobozeného divadla.
Čeští divadelníci patřili mezi ty, kdo Tairovův přínos evropskému divadlu rozpoznali už ve 20. letech. I proto kromě Režisérových zápisků a výběru dalších statí, přednášek a režijních výkladů, které vycházejí v českém překladu poprvé, zařazujeme do tohoto výboru také přílohu, obsahující dobové ohlasy na tvorbu velkého ruského divadelníka, z pera K. H. Hilara a Jindřicha Honzla.
Autor:
Nakladatel: Akademie múzických umění
ISBN: 807331035X
Jazyk : Čeština
Počet stran: 200
Zařazení: sborníky 20. stol. divadelní režiséři divadelní inscenace scénografie divadelní režie herecká technika divadelní avantgarda
Mohlo by se vám také líbit..