Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Společenské vědy a audiovize

Společenské vědy a audiovize
11 %

397  Kč 445 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Interdisciplinární sborník teoretických textů rozličných společenských a humanitních věd předkládá ukázky studií, které výrazně ovlivnily naše uvažování o audiovizi.

Sborník si bere za cíl seznámit čtenáře komplexním způsobem se všemi relevantními společenskými i humanitními vědami (estetika, filosofie, jazykověda, literární věda, psychologie, sociologie, antropologie, kulturální studia, politologie...) a s jednotlivými koncepty, které dodnes odborná veřejnost používá k uvažování o společnosti, médiích a umění (např. ideologie, znak, autor, gender, definice umění, interpretace, otázka vkusu a hodnocení umění). Výběr více než dvaceti studií zastupují významní autoři, jakými jsou Saussure, Freud, Bartlett, Popper, Mukařovský, Althusser, Bourdieu, Foucault, Radwayová, Butlerová a další.
Inspirativní a vlivné ukázky z různých oblastí myšlení a věd ukazují, jak jsou tyto texty dodnes využitelné pro uvažování o filmu a dalších médiích.
Publikace zaujme studenty filmových škol, filmových studií, mediálních studií, kulturologie, odbornou a vědeckou veřejnost, učitele mediální výchovy na středních školách, ale i zájemce z laické veřejnosti hledající vědecké pochopení audiovizuálních médií
Autor:
Nakladatel: Akademie múzických umění
ISBN: 9788073313135
Rok vydání: 2015
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná/paperback
Počet stran: 768
Zařazení: sborníky eseje výbory kultura a společnost společenské vědy estetika masmédia a společnost audiovizuální média audiovizuální kultura
Mohlo by se vám také líbit..