Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Jakub z Molay

Jakub z Molay
13 %

321  Kč 368 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Respektovaný francouzský historik a profesor na Paris I-Panthéon-Sorbonne Alain Demurger se ve svém bádání zaměřuje především na dějiny křížových výprav a rytířských řádů, přičemž zvláštní pozornost vždy věnoval problematice templářů. Studie, již Demurger věnoval osudům posledního templářského velmistra Jacquese de Molay, který skončil na hranici a proklel přitom francouzské krále, je vůbec první biografií této komplikované osobnosti. Její autor se zabývá nejen otázkou pravdivosti legend spjatých s velmistrovou smrtí, ale především jeho životem a kariérou. Vytváří přitom subjektivně pojatý portrét muže, který nedokázal reformovat řád ani čelit intrikám francouzského krále Filipa Sličného. Knihu charakterizuje odborná erudice autora stejně jako živý, přístupný styl vyprávění.
Autor:
Nakladatel: Argo
ISBN: 9788025704325
Jazyk : Čeština
Vazba: Pevná s přebalem matná
Počet stran: 276
Zařazení: biografie 13.-14. stol. rytíři stát a církev křížové výpravy církevní soudní procesy templáři křesťanství a politika reforma církve rytířské řády
Mohlo by se vám také líbit..