Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Afrika v nás II

Afrika v nás II
18 %

490  Kč 599 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Výpravná obrazová publikace představuje subsaharskou Afriku, krásu zdejší přírody i mizející domorodé zvyky a tradice. Nevyhýbá se ale ani palčivým tématům, se kterými se černý kontinent potýká. Kniha představuje jedinečné snímky domorodých obyvatel a zvířat doplněné o reportážní texty. Autorská trojice je propojena nejen osobním přátelstvím, ale hlavně láskou k Africe, kterou ve své nové knize odhaluje v celé její drsné nahotě a kráse. Novinářka a fotografka Lenka Klicperová zavede čtenáře na slavnost volné lásky Cure salée do Nigeru a představí originální mužský tanec gerewol. Přiblíží ale i nelehký život obyvatel uprchlických táborů na čadsko-súdánské hranici, nebo drsné příběhy dětských vojáků z Ugandy. Manželská autorská dvojice Olga a Václav Šilhovi představí především přírodní bohatství Afriky. Provedou nás pouští i divokým pobřežím Namibie a představí kriticky ohroženou přírodu Madagaskaru. Kniha nabídne také unikátní snímky Václava Šilhy zachycující útok hrošího stáda na krokodýla, které před časem oblétly celý svět.
Autor:
Nakladatel: Mladá fronta
ISBN: 978-80-204-3090-8
Jazyk : Čeština
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 240
Zařazení: Afrika 20.-21. stol. fotografické publikace každodenní život kultura a společnost reportáže etnické konflikty divoká zvířata Afričané africké kmeny
Mohlo by se vám také líbit..