Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 03.04
PPL Středa 03.04
Osobní odběr Čtvrtek 04.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Tajemství energie

Tajemství energie

96  Kč 99 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Přírodními metodami k dosažení fyzické i duševní harmonie… Tajemství celkové pohody spočívá ve zvládnutí životní energie. Všechny ty diety, potravinové doplňky, cvičení a terapie mohou fungovat (konečně!) jen tehdy, jestliže je dokážete propojit se samou podstatou energetického toku. Tato práce odhaluje zapomenutou moudrost léčitelských postupů z celého světa, včetně tradičních metod, jež Alla Svirinskaja zdědila po ruských předcích. Ve své knize nás poprvé seznamuje se svým unikátním postojem k dávným postupům - přizpůsobených ovšem modernímu člověku. Její ucelený přístup k fyzickým, emočním, mentálním a spirituálním oblastem změní váš život. Praktikujte Allin program krok za krokem a staňte se vlastními léčiteli. K jejím vyhlášeným metodám patří: * Intenzivní, avšak jednoduché detoxikační programy využívající kuchyňské ingredience * Ochranné postupy pro každodenní emoční výměnu s ostatními lidmi * Jednoduché meditace pro dosažení trvalé spokojenosti Alla Svirinskaja je pátou generací léčitelů. Má lékařské vzdělání a soukromou léčitelskou praxi v Londýně. K tisícům pacientů, kterým pomohla, patří i řada celebrit a členů královské rodiny. Pořádá také pracovní semináře po celém světě. Úvodní slovo napsala známá herečka a „moudrá čarodějka“ Květa Fialová.
Autor:
Nakladatel: Metafora
ISBN: 978-80-7359-407-7
Jazyk : Čeština
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 336
Zařazení: populárně-naučné publikace životní harmonie energetický systém člověka autoterapie detoxikace organismu energetická medicína
Mohlo by se vám také líbit..