Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Skrytá harmonie - Rozpravy o zlomcích Herakleitových

Skrytá harmonie - Rozpravy o zlomcích Herakleitových

228  Kč 230 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Osho je znám jako mistr, jenž jde vždy přímo a jasně k nejhlubší podstatě. To platí i o této knize, v níž jsou obsaženy praktické návody k různým formám meditačních technik. Seznamuje čtenáře se zajímavými metodami kundaliní meditace, natarádža meditace, nádabráhma meditace a s dalšími podobami aktivních meditací, které vedou člověka hledajícího svou duchovní cestu ke konečnému poznání. Tato kniha je souborem promluv mistra Osho zaměřených nejen na různé formy meditace, ale především na jejich využívání v běžném praktickém životě v dnešním světě, který je plný chaosu a neklidu. Právě proto jsou tyto rady tak aktuální a přínosné. A jsou navíc podány velmi jasně, bez zbytečných slov, ale přesto nesmírně poetickým jazykem, který je pro mistra Osho tak typický.
Autor:
Nakladatel: Pragma
Jazyk : Čeština
Vazba: Vázaný
Počet stran: 304
Zařazení: sebepoznání životní moudrost životní harmonie pojednání duchovní život vesmírná harmonie řecká antická filozofie filozofie ducha sebepojetí synkretismus (náboženství)
Mohlo by se vám také líbit..