Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 01.04
PPL Pondělí 01.04
Osobní odběr Úterý 02.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Dárce

Dárce

263  Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Dvanáctiletý Jonas žije ve světě, v němž neexistují války, zločiny, strach ani bolest. Všechno je dokonale organizované, nikdo si kvůli ničemu nemusí dělat starosti, dokonce i povolání dostane každý přiděleno. Jonas se má stát „příjemcem paměti“, uctívaným strážcem vzpomínek. Podrobuje se výcviku, při němž mu dosavadní příjemce paměti předává to, co nikdo jiný nesmí vědět ani cítit – vzpomínky a zkušenosti předchozích generací, dozvídá se o bolesti a utrpení, ale i o kráse, lásce a přátelství a začíná chápat, že jeho společenství žije v dostatku a bezpečí za cenu totální absence citů a možnosti volby. A s tímhle vědomím, s poznáním těchto hodnot už nedokáže žít jako dřív...

Kniha, které se prodalo deset milionů výtisků, získala dlouhou řadu ocenění, mimo jiné jednu ze dvou nejprestižnějších amerických cen za literaturu pro děti, John Newbery Medal za rok 1994. Překladová práva byla prodána do 29 zemí.

Silný a provokativní román. (The New York Times)
Autor:
Nakladatel: Argo
ISBN: 9788025708705
Jazyk : Čeština
Vazba: Pevná s přebalem matná
Počet stran: 208
Zařazení: publikace pro mládež americké romány fantasy romány
Mohlo by se vám také líbit..