Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Kletba vlkodlačího chlapce. Moldánkovské věže 1.

Kletba vlkodlačího chlapce. Moldánkovské věže 1.
23 %

190  Kč 248 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Román autora cyklu Příšerných příběhů se odehrává v typicky britské internátní škole „pro ne právě bystré syny ne zrovna bohatých rodičů“, sídlící na středověkém hradě kdesi na venkově. Vyučování vedené poněkud výstředním učitelským sborem naruší nevysvětlitelné události – zjevují se duchové, ztrácejí se pedagogové a památeční předměty, a následkem toho dokonce hrozí, že budou zrušeny vánoční prázdniny. Podaří se žákům rozjet detektivní pátrání, které by tuto katastrofu odvrátilo? Chris Priestley tentokrát s úspěchem vyzkoušel rozvernější notu než v Příšerných příbězích a svou knihu, první svazek rozsáhlejšího cyklu, i sám ilustroval.

Chris Priestley je úspěšný autor dětských knih; všech pět titulů vydaných Argem se dočkalo příznivého přijetí i u českých čtenářů. Má v oblibě pochmurnou atmosféru, tajemné postavy a nadpřirozené okolnosti a jeho hrdinové rádi čtou Poea, Wilda, Doyla či Wellse.
Autor:
Nakladatel: Argo
ISBN: 9788025731482
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 240
Mohlo by se vám také líbit..