Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 03.04
PPL Středa 03.04
Osobní odběr Čtvrtek 04.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Poklad Zlaté lebky. Moldánkovské věže 2

Poklad Zlaté lebky. Moldánkovské věže 2
26 %

221  Kč 298 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Zdánlivě nudné Moldánkovské věže se opět stávají dějištěm záhad, napínavých pátrání a nemilosrdných slovních soubojů. Zdejší škola pro ne právě bystré syny ne právě bohatých rodičů je na mizině a hrozí jí zánik. Nemohl by ale situaci zachránit poklad piráta Zelenovouse, který kdysi sloužil v rodinném sídle Moldánků, později přeměněném na školu? Kde je ale poklad zakopán? Podaří se ho Rosolovi a Piškotovi najít? A proč je neustále sleduje jejich spolužák Pustoryl? Co má za lubem? Kam se poděly peníze z prodeje Školního diamantu ukryté v časohybném křesle? Když navíc záhadně zmizí celý učitelský sbor a ve škole se objeví horda pirátů převlečených za učitele, musejí Rosol a Piškot urychleně jednat…

Chris Priestley, autor populárních „Příšerných příběhů strýce Montaguea“ nebo „Příšerných příběhů z Černé lodi“, si v cyklu „Modlánkovské věže“ pohrává s motivy dobrodružné četby, uvolněně a s parodickou nadsázkou, která mu umožňuje vytvářet absurdní, komické zápletky a zvraty.
První díl řady, „Kletba vlkodlačího chlapce“, byl oceněn Zlatou stuhou za překlad.

\n
Autor:
Nakladatel: Kosmas s.r.o.(HK)
ISBN: 9788025735992
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 248
Mohlo by se vám také líbit..