Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 05.06
PPL Středa 05.06
Osobní odběr Čtvrtek 06.06
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Praktický průvodce účtováním příspěvkových organizací

Praktický průvodce účtováním příspěvkových organizací
22 %

250  Kč 321 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Účetní v příspěvkových organizacích určitě ocení tuto na našem knižním trhu ojedinělou a praktickou pomůcku, která pomůže zorientovat se v poměrně složité účetní problematice těchto jednotek.

Členění publikace Praktický průvodce účtováním příspěvkových organizací je rozdělen na dvě části velmi jednoduše, srozumitelně a s ohledem na každodenní používání: První část tvoří obsahové vymezení jednotlivých účtů podle jednotlivých syntetických a podrozvahových účtů. Do druhé části je zařazeno účtování souvislých vzorových příkladů, např. tvorba a použití fondů, pořízení, odpisování, vyřazení a prodej dlouhodobého majetku, účtování o zásobách, nedokončené výrobě, závazcích a pohledávkách, včetně časového rozlišení, účtování o nákladech a výnosech.

Kompletní teoreticko-praktický rámec Účetní souvztažnosti a příklady jsou v této příručce vždy doplněny odkazem na související právní předpisy, nebo jejich stručným výkladem tak, aby se čtenář mohl v dané problematice rychle orientovat.
Autor:
Nakladatel: Anag
ISBN: 9788072638109
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 150
Zařazení: příručky účetnictví příspěvkové organizace
Mohlo by se vám také líbit..