Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Toskánsko na každý den

Toskánsko na každý den

399  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Čtenáře, které si získalo inspirativní vyprávění Frances Mayesové v knihách Pod toskánským sluncem a La bella Toscana, nepochybně nezklame ani třetí svazek úvah a zápisků odrážejících autorčino sžívání s toskánskou krajinou, historií, kuchyní a životním stylem.
Dvacáté výročí osudové chvíle, kdy se rozhodla zakoupit opuštěnou usedlost jménem Bramasole poblíž toskánské Cortony a pustit se do její nákladné opravy, je Mayesové mimo jiné příležitostí k opětovnému zamýšlení nad tím, co ji přimělo k navázání až překvapivě hlubokého vztahu s místní krajinou, jejími obyvateli a způsobem života. Ani tentokrát však neopomene podat zprávu o všem, co se v Bramasole a okolí v posledních letech změnilo, vylíčí své nové objevy v bližším i vzdálenějším okolí Cortony, připojí sérii nových kuchařských receptů a nenechá nás na pochybách o tom, že ve společnosti svých italských sousedů a přátel nalezla skutečný italský domov.
Autor:
Nakladatel: Paseka
ISBN: 9788074322310
Jazyk : Čeština
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 300
Zařazení: 20.-21. stol. autobiografické romány americké romány každodenní život Toskánsko (Itálie) Američanky
Mohlo by se vám také líbit..