Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 21.03
PPL Čtvrtek 21.03
Osobní odběr Pátek 22.03
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Nebojte se Ameriky

Nebojte se Ameriky
7 %

261  Kč 280 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Lákalo by vás vydělávat si na živobytí v jiné měně než v korunách? Chtěli byste bydlet pod palmami na pobřeží oceánu? Pokud máte dobrodružnou náturu, není obtížné si to vyzkoušet. Druhé a rozšířené vydání knihy Nebojte se Ameriky líčí autorovy postřehy z dlouholetého života za oceánem. Můžete v něm najít nejen tipy pro turisty, ale i porovnání kladů a záporů všedního života v USA. Dozvíte se například o tom, jak dlouho trvá, než zvládnete angličtinu, co vám bude v americké kuchyni chutnat (a čemu se raději vyhnout) a jak získat Zelenou kartu. Kniha se špetkou ironie a pořádnou dávkou humoru porovnává život v Čechách a ve Spojených státech. Dozvíte se víc o Americe pohledem zevnitř, o americké národní hrdosti, výchově dětí, školství, nebezpečí termitů a proč Texasané tak milují zbraně. A také něco o záludnosti amerických záchodků, o historii, náboženství a životě amerických indiánů. To, co se nedá vyjádřit slovy, doplňuje bohatá fotografická dokumentace.

Můžete ji číst jako neobvyklý turistický bedeker, vtipné příběhy z cizí země, nebo návod pro potenciální emigranty. Zbystřete, pokud toužíte po životě v exotických krajinách. Než se však zapíšete do loterie o Zelenou kartu, přečtěte si následující test. Pokud odpovíte na většinu otázek ANO, ještě si nákup letenek promyslete.
Autor:
Nakladatel: Jalna
ISBN: 97880863969699
Jazyk : Čeština
Počet stran: 232
Zařazení: Spojené státy americké úvahy každodenní život kultura a společnost reportáže národní mentalita
Mohlo by se vám také líbit..