Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 24.05
PPL Pátek 24.05
Osobní odběr Pondělí 27.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Venuše a partnerské vztahy

Venuše a partnerské vztahy

59  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Naše schopnosti žít v partnerském vztahu jsou odlišné, proto je dobré znát nejen svoje dispozice pro vztah, ale i dispozice našeho partnera. A naučit se s nimi žít, případně začít na sobě pracovat a věci, které by mohly vztah ohrožovat, se snažit změnit nebo alespoň zmírnit. Nečekejte na zázrak, začněte se změnou u sebe.
Je bláhové očekávat, že se stane zázrak a partner se z ničeho nic změní v člověka, s nímž bude náš vztah ideální. Jediná cesta k tomu, aby se naše partnerské vztahy zlepšily, je změnit sami sebe. Měnit ovšem můžeme pouze to, co jsme předtím poznali a pochopili. A v tom nám může hodně pomoci právě astrologie.

Venuše - vládkyně vztahů
Za generální signifikátor vztahů je považována Venuše, které je věnována právě tato kniha. Z postavení Venuše a jejích aspektů se můžeme hodně dozvědět o tom, jestli budeme mít vztah klidný, nebo naopak to bude italské manželství, jestli budeme mít vztah trvalý, nebo budeme putovat od partnera k partnerovi, jestli ve vztahu bude vládnout pohoda, nebo jestli se vztahy naopak budou stále dokola komplikovat.

Příklady ze života slavných
Celá kniha je provázena velkým množstvím konkrétních příkladů známých osobností, protože právě na nich se dá nejlépe pochopit, jak Venuše a její aspekty fungují.
Autor:
Nakladatel: Anag
ISBN: 9788072637812
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 216
Zařazení: populárně-naučné publikace partnerské vztahy astrologie zvěrokruh horoskopy planety (astrologie)
Mohlo by se vám také líbit..