Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Libanonské rozhovory

Libanonské rozhovory
32 %

61  Kč 89 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Libanon je barometrem politického dění na Blízkém východě a libanonští křesťané intelektuální elitou křesťanů Středního východu. Léta po skončení občanské války (1990) však popisují jako léta deziluze a deprese z politického vývoje země. Ve čtrnácti rozhovorech se křesťané z maronitské, řeckopravoslavné, řeckokatolické, arménské a protestantské církve snaží nalézt odpověď na stěžejní otázku: jak se vyrovnat s klesajícím vlivem křesťanů v libanonské, ale i blízkovýchodní společnosti? Kromě úvah o konfesionálním politickém systému, společnosti, kultuře, muslimsko-křesťanských a mezicírkevních vztazích hovoří rovněž o tom, že je třeba vsadit na obnovu duchovních hodnot: na naději, službu a lásku k bližnímu, muslimovi a křesťanovi bez rozdílu.
Autor:
Nakladatel: Pavel Mervart
ISBN: 9788074650345
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 300
Zařazení: 20.-21. stol. studie rozhovory stát a církev křesťanství a společnost Libanon církevní život sociální změna křesťanské církve křesťanské komunity křesťané a muslimové interkonfesijní vztahy
Mohlo by se vám také líbit..