Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Propánakrále!

Propánakrále!
11 %

248  Kč 280 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Třicet strašidelných pohádek, při jejichž čtení běhá příjemný mráz po zádech, vypravuje klasik českého pohádkářství Jan Vladislav, známý především díky sbírce Strom pohádek. Ze své rozsáhlé tvorby vybral nejpůsobivější strašidelné pohádky z Anglie, Francie, Itálie a dalších zemí. Díky pečlivému výběru a autorovu mimořádnému citu pro jazyk je každá pohádka malým klenotem. Chudí rybáři, nešťastné vdovy, stateční kapitáni a další hrdinové se v nich setkávají s podivuhodnými nadpřirozenými bytostmi - rarachy, nebožtíky, čaroději či s železným vlkem. Knížka pro neohrožené děti (i jejich rodiče), které už omrzely princezny a princové.

Ilustracemi pohádky doprovodila a grafický návrh vytvořila výtvarnice Lenka Jasanská, která byla nominována na prestižní ocenění Zlatá stuha za ilustrace ke knize Himálajské pohádky (kniha získala Zlatou stuhu za nakladatelský počin roku).
Autor:
Nakladatel: Apostrof
ISBN: 9788090501751
Jazyk : Čeština
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 176
Zařazení: publikace pro děti české pohádky
Mohlo by se vám také líbit..