Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Inspekce kvality v rezidenčních zařízeních sociálních služeb – etické aspekty

Inspekce kvality v rezidenčních zařízeních sociálních služeb – etické aspekty
22 %

156  Kč 200 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace se zabývá etickými aspekty profesionálního chování inspektorů kvality sociálních služeb v rezidenčních zařízeních.
První část obsahuje teoretická východiska vztahující se k dané problematice s rozborem relevantní odborné literatury. Druhá je věnována vlastnímu výzkumu, jehož cílem bylo zjištění etických souvislostí při výkonu inspekce, vzdělání inspektorů v oblasti etiky, etického kodexu inspektorů, profese inspektora a preferencí hodnot inspektorů.
Hlavním cílem je analýza etických souvislostí při výkonu inspekcí ve vybraných rezidenčních zařízeních sociálních služeb. Ve výzkumu jsou použity kvantitativní i kvalitativní metody, dotazníkové šetření a polostrukturované rozhovory. Koncepce výzkumu v této oblasti byla ovlivněna tím, že analogické šetření nebylo v České republice dosud provedeno. Na základě syntézy získaných poznatků publikace předkládá ucelený pohled na aplikaci etiky v profesním působení inspektorů.
Autor:
Nakladatel: Fakulta humanitních studií
ISBN: 9788087398371
Jazyk : Čeština
Počet stran: 222
Zařazení: monografie management jakosti etika povolání sociální služby zařízení sociální péče
Mohlo by se vám také líbit..