Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 26.04
PPL Pátek 26.04
Osobní odběr Pondělí 29.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Libellus Amicorum Beket Bukovinská

Libellus Amicorum Beket Bukovinská
9 %

271  Kč 299 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Významnou publikací, kterou Ústav dějin umění AV ČR v roce 2013 vydal, je obsáhlý sborník připravený k životnímu jubileu Beket Bukovinské, mezinárodně uznávané specialistky na umělecké řemeslo doby císaře Rudolfa II. a na problematiku císařovy kunstkomory.
Do sborníku přispěly dvě desítky badatelů jak domácích (kromě obou editorů Polana Bregantová, Sylva Dobalová, Eliška Fučíková, Charlotta Kotíková, Vojtěch Lahoda, Martin Mádl, Ivan Muchka, Ivo Purš, Štěpán Vácha, Hana Seifertová, Petr Wittlich), tak zahraničních badatelů (Günter Irmscher, Lars Olof Larsson, Dorothy Limouze, Sergius Michalski, Jürgen Müller, Madelon Simons, Ilja Veldman, Thea Vignau-Wilberg, Jürgen Zimmer).
Příspěvky se vesměs vážou k období císaře Rudolfa II. a umění jeho doby, takže na rozdíl od průřezových Festschriftů lze očekávat, že tento svazek se stane organickou součástí základní literatury pro budoucí rudolfinské bádání.
Autor:
Nakladatel: Ústav dějin umění Akademie věd
ISBN: 9788086890623
Jazyk : Čeština
Počet stran: 336
Zařazení: sborníky jubilejní publikace 16.-17. stol. umění a společnost evropské výtvarné umění manýrismus (umění)
Mohlo by se vám také líbit..