Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 14.05
PPL Úterý 14.05
Osobní odběr Středa 15.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Synchroironizovaný muž (slovensky)

31 %

256  Kč 372 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

36 mikropoviedok o náhodných okamihoch, bezčasej bezmocnosti, erotických túžbach aj veľkolepých epizódach v nepredpokladateľných kontextoch. Kniha je zostavená a la montáž atrakcií z textov a koláží, ktoré niekedy ústia do nečakane vtipnej nadsázky, inokedy do momentu trudného prekvapenia.

\n

Napísali o knihe:\n Niečo také originálne, bystré a sexy som v regáli slovenskej literatúry dlho nedržala. Žena chytrá, vtipná, s esenciou cynizmu a nadhľadu, je žena budúcnosti. Takou je aj autorka tejto knihy, ktorej texty a vtipné koláže naplnia každú osobnosť jej podobnú, či už v sukni alebo v trenírkach. Katarzia

\n

Málokdy se mi při čtení stalo nepamatuju, kdy naposledy abych prožil tak rychlou změnu z pousmání nad přesnou, trefnou a jazykově poetickou metaforou či obrazem k poměrně hrozivému uvědomění, že to, čemu jsem se před vteřinou pousmál, zároveň žiju. Jiří Havelka

\n

O autorke: \nŠtudovala herectvo v Prahe na DAMU, spoluzakladala Divadlo Letí, účinkovala v Dejvickom divadle a iných. Na VŠMU vyštudovala scenáristiku a dramaturgiu. Venuje sa písaniu, dramaturgii, réžii, strihu, herectvu a výrobe koláží. Spolu s Terezou Oľhovou vydali knihu Inak sa mám fajn.

Autor:
Nakladatel: OZ Brak
ISBN: 978-80-973716-1-6
Rok vydání: 2021
Jazyk : SLK
Vazba: pevná
Počet stran: 80
Mohlo by se vám také líbit..