Chvála české kuchyně - bible české gastronomie
21
%
516 Kč 649 Kč
Expedice za 2 až 3 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům. V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd. Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.
Nakladatel: | Perseus |
ISBN: | 9788090475717 |
Jazyk : | Čeština |
Počet stran: | 482 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Hormonální jógová terapie
Dinah Rodrigues
-
Kniha pěti kruhů
Mijamoto Musaši
-
Nahý bojovnik - Odhalte tajemství sup...
Tsatsouline Pavel
-
SAS Příručka jak přežít
John Wiseman
-
Tělo jako posilovna
Mark Lauren; Joshua Clark
-
Hormonální jóga - Základní principy a...
Schostak Monika
-
Vojenská příručka přežití
Chris McNab
-
Jóga krok za krokem
Svámí Gítánanda Giri
-
Tělo jako posilovna - 90denní výzva p...
Lauren Mark
-
Tělo jako posilovna - 90denní výzva p...
Lauren Mark
-
Krav Maga
Imi Sde-Or
-
Základy tai-chi chi-kung
Yang Jwing-ming
-
Další prima mýtus
Asprin Robert
-
Nástup mýtu aneb Prima dárek pro Aahze
Asprin Robert
-
Myšn impasybl aneb Svérázný mýtus
Asprin Robert
-
Mýtus pokračuje aneb Skeeve vrací úder
Asprin Robert