Chvála české kuchyně - bible české gastronomie
11
%
577 Kč 649 Kč
Expedice za 2 až 3 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům. V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd. Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.
| Nakladatel: | Perseus |
| ISBN: | 9788090475717 |
| Jazyk : | Čeština |
| Počet stran: | 482 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Zoner Photo Studio X
Josef Pecinovský
-
Pravdivý příběh Plastic People
Ivan Martin Jirous
-
Český Těšín
Henryk Wawreczka
-
Cikáni
Koudelka Josef
-
Uzdrav svá vnitřní zranění
Lise Bourbeau
-
Brno - město uprostřed Evropy
-
Panasonic Lumix DMC-LX 100 - Für bess...
Schlömer, Lothar
-
Sůl země
Milan Pitlach
-
Velká kniha stylů portrétní fotografie
Peter Travers
-
In Natur und Sonne
-
Araki. Tokyo Lucky Hole
Araki, Nobuyoshi
-
LUMIX GX80
Spehr, Dietmar
-
Další prima mýtus
Asprin Robert
-
Nástup mýtu aneb Prima dárek pro Aahze
Asprin Robert
-
Myšn impasybl aneb Svérázný mýtus
Asprin Robert
-
Mýtus pokračuje aneb Skeeve vrací úder
Asprin Robert
