Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Moudrost ve výživě

Moudrost ve výživě
28 %

276  Kč 383 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Autor v knize představuje pozoruhodnou hojnost náročných nápadů, rad a komentářů, inspirovaných prací Rudolfa Steinera. Popisuje cestu lidské evoluce ve spojitosti se změnami vědomí a konzumací různých potravin. Zamýšlí se nad významem zemědělských metod, významem obilovin, záhadou lidského trávení a otázkou vegetariánství.

V další části rozebírá „stavební kameny“ výživy a podrobně zkoumá nutriční i nevýživové vlastnosti mnoha potravin, včetně sacharidů, minerálů, tuků a olejů, mléka a mléčných výrobků, bylin a koření, soli a sladidel, stimulantů, luštěniny, chleba, vody a doplňků stravy. Končí praktickými tipy na vaření, plánování jídelního lístku, jídlo pro děti, sdílení jídel a recepty.

Moudrost ve výživě představuje pokladnici moudrosti a zkušeností pro ty, kteří se zajímají o podstatu jídla, nebo si přejí objevit více o fyzických, duševních a duchovních aspektech výživy.
Autor:
Nakladatel: Malvern
ISBN: 9788075302861
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 312
Mohlo by se vám také líbit..