Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 01.04
PPL Pondělí 01.04
Osobní odběr Úterý 02.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Než mě škola zavolá - Aktivity pro zimní měsíce

Než mě škola zavolá - Aktivity pro zimní měsíce
22 %

69  Kč 89 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Hledáte materiál pro práci s předškolními dětmi, který vám vydrží na celý školní rok? Chcete děti dobře připravit na vstup do školy a rozvíjet ty dovednosti, které jsou nezbytné pro úspěšné osvojení čtení, psaní a počítání? Hledáte materiál, jenž snadno vřadíte do školního vzdělávacího programu, protože koresponduje s tématy rámcového vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání? Pak je tato řada určena právě vám.
Soubor Než mě škola zavolá se skládá ze čtyř pracovních sešitů s aktivitami, které vznikly z potřeb praxe mateřských škol a jež navazují na RVP PV. Každý sešit obsahuje 24 pracovních listů se cvičeními, která zábavnou formou rozvíjejí sluchové vnímání, zrakové vnímání a rozlišování, jemnou motoriku a grafomotoriku, předmatematické představy, paměť, a další oblasti vývoje předškoláka nezbytné pro budoucí osvojení trivia. Děti se během práce s listy naučí i prostě naslouchat, udržet pozornost u mluveného textu bez zrakové opory, zvyknou si na soustředěnou práci, na to, že musejí dobře porozumět pokynu a zadání a reagovat na ně. Úkoly jsou koncipovány tak, aby děti bavily, umožnily zapojení co nejvíce smyslů a rozvíjely zejména ty oblasti, které děti před vstupem do školy plošně zlobí a ve kterých ještě pokulhávají. Se sešity se dá velmi dobře pracovat i v domácím prostředí.
Listy zpracovávají témata tak, jak je přináší školní rok. Najdeme zde pracovní listy k jednotlivým svátkům, zvykům a tradicím (jako je např. sv. Václav, vznik republiky, advent, sv. Barbora, masopust, Velikonoce atd.), ale i péči o zdraví, životní prostředí, režim dne, činnosti typické pro jednotlivá roční období atd.
Každý sešit je doplněn metodickými pokyny. Ty ukazují, jak s daným listem pracovat, jaké jsou jeho výstupy, ale i jak ho zařadit do dalších aktivit k danému tématu v mateřské škole.
Celý materiál podporuje pozitivní přístup ke světu, rozvíjí prosociální cítění a občanskou zodpovědnost.
Sešity doplňují hravé ilustrace Libora Drobného, známého dětského ilustrátora.
Autor:
Nakladatel: Pasparta
ISBN: 9788088290902
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Měkká
Počet stran: 24
Mohlo by se vám také líbit..