Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Vývojová dysfázie

Vývojová dysfázie
13 %

234  Kč 270 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Vývojová dysfázie je v současné době poměrně často stanovovaná diagnóza u dětí. Mnoho rodičů (ale i dalších zájemců o logopedickou problematiku) nemá jasno v tom, co všechno se pod pojmem vývojová dysfázie skrývá. Publikace vznikla z potřeby poskytnout rodičům, ale i dalším zájemcům, např. z řad dětských lékařů, pedagogických pracovníků (učitelů v mateřských i základních školách, asistentů pedagoga), dětských psychologů a dalších, text, který srozumitelným způsobem shrnuje základní informace o této diagnóze.

Pro jasnější náhled do problematiky začíná kniha kazuistikami – příběhy dětí s vývojovou dysfázií. Text dále představuje, co vývojová dysfázie je, jak se dělí, jaké má příčiny, symptomy. Rovněž se věnuje diferenciální diagnostice a představuje tým odborníků, na které je možné se při péči o dítě s vývojovou dysfázií obrátit. V knize najdou čtenáři i konkrétní tipy a rady pro rozvoj oslabených oblastí. Nechybí ani pohled na specifika dětí s vývojovou dysfázií ve školních institucích (zejména mateřské a základní škole). Kniha je doplněna odkazy na konkrétní didaktické hry a pomůcky, které lze při práci s dětmi s touto diagnózou využít.
Autor:
Nakladatel: Pasparta
ISBN: 9788088429111
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Měkká
Počet stran: 112
Mohlo by se vám také líbit..