Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 23.04
PPL Úterý 23.04
Osobní odběr Středa 24.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Emoční síla krásných zvuků aneb proč máme rádi hudbu

Emoční síla krásných zvuků aneb proč máme rádi hudbu

73  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Toto úžasné putování hudební psychologií a hudební vědou je perfektní knihou pro každého milovníka melodií.
Hudba hraje velmi důležitou roli v našem emočním, intelektuálním, a dokonce i fyzickém životě. Má vliv na to, jakým způsobem se chováme, pracujeme, relaxujeme a vnímáme. Dokáže nás rozesmát nebo rozplakat, protože nám pomáhá utvářet vztahy s lidmi kolem nás, a dokonce má moc zmírnit řadu zdravotních potíží. Písně, které máte rádi (či nenávidíte, a dokonce i ty, které vnímáte naprosto neutrálně), nedotváří jen soundtrack k vašemu životu – ve skutečnosti jej pomáhají tvarovat.
Vědec a hudebník John Powell se v této knize vrací hluboko do desetiletí psychologických a sociologických studií s cílem odpovědět na otázku „Proč nás hudba tak hluboce ovlivňuje?“. Svým uvolněným, konverzačním stylem zkoumá všechny aspekty hudební psychologie, od toho, jak hudba pomáhá miminkům vytvářet pouto s matkami, až po způsoby, jakými hudba může změnit chuť vína nebo vás přimět, abyste trávili více času v restauracích.
Autor:
Nakladatel: Anag
ISBN: 9788075541628
Rok vydání: 2018
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 272
Mohlo by se vám také líbit..