Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové
35
%
208 Kč 319 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Kuchařka je průvodcem pro neplýtvání všemi základními skupinami potravin: pečivem, masem, luštěninami, rýží a obilovinami, mléčnými výrobky, bramborami a zeleninou.
Základem knihy je přes 40 velkých receptů z české i světové kuchyně – z autorčiny domácí zkušenosti i rodinných pokladů, z cest i z inspirace zahraničními kuchaři – a k tomu autorka sype z rukávu bezpočet užitečných variací a „metamorfóz“, díky kterým budete moci chutně a vtipně „zrecyklovat zbytky“ a ještě rozšířit svůj kuchařský repertoár. Věnuje se také správnému uchovávání a základnímu zpracovávání potravin a efektivnímu využití energií a zdrojů. Propojuje osvědčené postupy „hospodyňkovských“ (pra)babiček vařících pro velké rodiny, bohatou vůni orientálních dálek i znovuobjevované a dnes zcela moderní přípravy vlastních domácích produktů.
To všechno přitom plyne s příjemnou lehkostí. Kniha je nabitá užitečnými informacemi, ale je zároveň vtipná, laskavá a veskrze autorčina. Můžete ji využívat jako zcela praktický návod, ale také se do ní začíst jako do osobního a vstřícného memoáru… u kterého jakoby mimoděk objevíte, jak snadno lze využívat jídlo naplno, s tvůrčí odvahou a beze zbytku.
Knihu doprovází fotografie známé food fotografky Aleny Hrbkové.
Základem knihy je přes 40 velkých receptů z české i světové kuchyně – z autorčiny domácí zkušenosti i rodinných pokladů, z cest i z inspirace zahraničními kuchaři – a k tomu autorka sype z rukávu bezpočet užitečných variací a „metamorfóz“, díky kterým budete moci chutně a vtipně „zrecyklovat zbytky“ a ještě rozšířit svůj kuchařský repertoár. Věnuje se také správnému uchovávání a základnímu zpracovávání potravin a efektivnímu využití energií a zdrojů. Propojuje osvědčené postupy „hospodyňkovských“ (pra)babiček vařících pro velké rodiny, bohatou vůni orientálních dálek i znovuobjevované a dnes zcela moderní přípravy vlastních domácích produktů.
To všechno přitom plyne s příjemnou lehkostí. Kniha je nabitá užitečnými informacemi, ale je zároveň vtipná, laskavá a veskrze autorčina. Můžete ji využívat jako zcela praktický návod, ale také se do ní začíst jako do osobního a vstřícného memoáru… u kterého jakoby mimoděk objevíte, jak snadno lze využívat jídlo naplno, s tvůrčí odvahou a beze zbytku.
Knihu doprovází fotografie známé food fotografky Aleny Hrbkové.
Nakladatel: | Smart Press |
ISBN: | 9788088244035 |
Rok vydání: | 2018 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 156 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vojenská příručka přežití
Chris McNab
-
Bratrstvo neohrožených
Stephen E. Ambrose
-
Operace Redwing - Svědectví účastníka...
Marcus Luttrell
-
Porodní sestra z Osvětimi
Magda Knedler
-
Tanky a bojová vozidla 2.světové války
Leland S. Ness
-
Bojový manuál - Příručka profesionáln...
-
Nezapomeň na zlé časy
Günter K. Koschorrek
-
Řeka bohů - Faraon
Wilbur Smith; Tom Harper
-
Útěk z Osvětimi - Šokující skutečný p...
Pogožev Andrej
-
Škorpion
Jiří Fencl
-
Manuál obranné střelby II - Defenzivn...
Pavel Černý
-
Vojenský a policejní odstřelovač
Mike R. Lau
-
Život podle feng šuej
Jayme Barrett
-
Digitální fotografie polopatě
Ondřej Neff
-
Tao zeleninové zahrady
Carol Deppe
-
Helenčino pečení Rodinné recepty
Helena Vybíralová