Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové
21
%
251 Kč 319 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Kuchařka je průvodcem pro neplýtvání všemi základními skupinami potravin: pečivem, masem, luštěninami, rýží a obilovinami, mléčnými výrobky, bramborami a zeleninou.
Základem knihy je přes 40 velkých receptů z české i světové kuchyně – z autorčiny domácí zkušenosti i rodinných pokladů, z cest i z inspirace zahraničními kuchaři – a k tomu autorka sype z rukávu bezpočet užitečných variací a „metamorfóz“, díky kterým budete moci chutně a vtipně „zrecyklovat zbytky“ a ještě rozšířit svůj kuchařský repertoár. Věnuje se také správnému uchovávání a základnímu zpracovávání potravin a efektivnímu využití energií a zdrojů. Propojuje osvědčené postupy „hospodyňkovských“ (pra)babiček vařících pro velké rodiny, bohatou vůni orientálních dálek i znovuobjevované a dnes zcela moderní přípravy vlastních domácích produktů.
To všechno přitom plyne s příjemnou lehkostí. Kniha je nabitá užitečnými informacemi, ale je zároveň vtipná, laskavá a veskrze autorčina. Můžete ji využívat jako zcela praktický návod, ale také se do ní začíst jako do osobního a vstřícného memoáru… u kterého jakoby mimoděk objevíte, jak snadno lze využívat jídlo naplno, s tvůrčí odvahou a beze zbytku.
Knihu doprovází fotografie známé food fotografky Aleny Hrbkové.
Základem knihy je přes 40 velkých receptů z české i světové kuchyně – z autorčiny domácí zkušenosti i rodinných pokladů, z cest i z inspirace zahraničními kuchaři – a k tomu autorka sype z rukávu bezpočet užitečných variací a „metamorfóz“, díky kterým budete moci chutně a vtipně „zrecyklovat zbytky“ a ještě rozšířit svůj kuchařský repertoár. Věnuje se také správnému uchovávání a základnímu zpracovávání potravin a efektivnímu využití energií a zdrojů. Propojuje osvědčené postupy „hospodyňkovských“ (pra)babiček vařících pro velké rodiny, bohatou vůni orientálních dálek i znovuobjevované a dnes zcela moderní přípravy vlastních domácích produktů.
To všechno přitom plyne s příjemnou lehkostí. Kniha je nabitá užitečnými informacemi, ale je zároveň vtipná, laskavá a veskrze autorčina. Můžete ji využívat jako zcela praktický návod, ale také se do ní začíst jako do osobního a vstřícného memoáru… u kterého jakoby mimoděk objevíte, jak snadno lze využívat jídlo naplno, s tvůrčí odvahou a beze zbytku.
Knihu doprovází fotografie známé food fotografky Aleny Hrbkové.
Nakladatel: | Smart Press |
ISBN: | 9788088244035 |
Rok vydání: | 2018 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 156 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dějiny angloamerického práva
Jan Kuklík; Radim Seltenreich
-
Umění vládnout
Margaret Thatcher
-
Soudní řád správní
Vojtěch Šimíček; Lukáš Potěšil
-
Bankovní obchody
Petr Liška
-
Akta Rockefeller
Gary Allen
-
Slovník sociálního zabezpečení
Anna Arnoldová
-
Sociologie životního způsobu
Luděk Ausobský
-
Právo obchodních společností
Jan Vlasák
-
V zajetí moci
Jiří Knapík; Jiří Slíva
-
Dědictví
Helena Havlíčková
-
Vila pana prezidenta
Pavel Hrabica
-
Pracovní právo
Pavel Petr
-
Život podle feng šuej
Jayme Barrett
-
Digitální fotografie polopatě
Ondřej Neff
-
Tao zeleninové zahrady
Carol Deppe
-
Helenčino pečení Rodinné recepty
Helena Vybíralová