Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové
33
%
214 Kč 319 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Kuchařka je průvodcem pro neplýtvání všemi základními skupinami potravin: pečivem, masem, luštěninami, rýží a obilovinami, mléčnými výrobky, bramborami a zeleninou.
Základem knihy je přes 40 velkých receptů z české i světové kuchyně – z autorčiny domácí zkušenosti i rodinných pokladů, z cest i z inspirace zahraničními kuchaři – a k tomu autorka sype z rukávu bezpočet užitečných variací a „metamorfóz“, díky kterým budete moci chutně a vtipně „zrecyklovat zbytky“ a ještě rozšířit svůj kuchařský repertoár. Věnuje se také správnému uchovávání a základnímu zpracovávání potravin a efektivnímu využití energií a zdrojů. Propojuje osvědčené postupy „hospodyňkovských“ (pra)babiček vařících pro velké rodiny, bohatou vůni orientálních dálek i znovuobjevované a dnes zcela moderní přípravy vlastních domácích produktů.
To všechno přitom plyne s příjemnou lehkostí. Kniha je nabitá užitečnými informacemi, ale je zároveň vtipná, laskavá a veskrze autorčina. Můžete ji využívat jako zcela praktický návod, ale také se do ní začíst jako do osobního a vstřícného memoáru… u kterého jakoby mimoděk objevíte, jak snadno lze využívat jídlo naplno, s tvůrčí odvahou a beze zbytku.
Knihu doprovází fotografie známé food fotografky Aleny Hrbkové.
Základem knihy je přes 40 velkých receptů z české i světové kuchyně – z autorčiny domácí zkušenosti i rodinných pokladů, z cest i z inspirace zahraničními kuchaři – a k tomu autorka sype z rukávu bezpočet užitečných variací a „metamorfóz“, díky kterým budete moci chutně a vtipně „zrecyklovat zbytky“ a ještě rozšířit svůj kuchařský repertoár. Věnuje se také správnému uchovávání a základnímu zpracovávání potravin a efektivnímu využití energií a zdrojů. Propojuje osvědčené postupy „hospodyňkovských“ (pra)babiček vařících pro velké rodiny, bohatou vůni orientálních dálek i znovuobjevované a dnes zcela moderní přípravy vlastních domácích produktů.
To všechno přitom plyne s příjemnou lehkostí. Kniha je nabitá užitečnými informacemi, ale je zároveň vtipná, laskavá a veskrze autorčina. Můžete ji využívat jako zcela praktický návod, ale také se do ní začíst jako do osobního a vstřícného memoáru… u kterého jakoby mimoděk objevíte, jak snadno lze využívat jídlo naplno, s tvůrčí odvahou a beze zbytku.
Knihu doprovází fotografie známé food fotografky Aleny Hrbkové.
Nakladatel: | Smart Press |
ISBN: | 9788088244035 |
Rok vydání: | 2018 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 156 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Rozmówki polsko - angielskie
Agata Wawryniuk
-
Kosmiczne rupiecie
Craig Thomson
-
Kapitan Żbik Złoty Mauritius
Krupka Krzysztof
-
Kapitan Żbik nocna wizyta
Władysław Krupka, Bogusław Polch
-
Kapitan Żbik 19. Studnia
Zbigniew Gabiński, Andrzej Kamiński
-
Disco Cry
Marianna Serocka
-
Kapitan Żbik 20. Strzał przed północą
Władysław Krupka, Zbigniew Sobala
-
Do kroćset
Olga Wróbel
-
Jamiliti i inne historie
Rutu Modan
-
Kapitan Żbik 15. Kocie oko
Sobala Zbigniew
-
Pippi zawsze sobie poradzi i inne kom...
Lindgren Astrid
-
Tim i Tom na Dzikim Zachodzie
Similak Zygmunt, Zaręba Robert
-
Život podle feng šuej
Jayme Barrett
-
Digitální fotografie polopatě
Ondřej Neff
-
Tao zeleninové zahrady
Carol Deppe
-
Helenčino pečení Rodinné recepty
Helena Vybíralová