Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 18.04
PPL Čtvrtek 18.04
Osobní odběr Pátek 19.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Týdenní plánovač Bjůty diář se samolepkami

Týdenní plánovač Bjůty diář se samolepkami
12 %

440  Kč 499 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Hlavním motorem diáře, který právě držíte v rukou, je jedna z tváří projektu #jetovtobě od Vodafonu, beauty bloggerka GetTheLouk a výzva jejím fanouškům. Lou je namotivovala aby se zbavili strachu a obav, ukázali světu, čemu se věnují a poslali jí svou tvorbu. Fanoušci svými projekty Lou přímo zavalili, a ona nakonec vybrala holčičí duo, talentovanou i ilustrátorku Evu a grafičku Verču. Po 5 měsících spolupráce s mladými výtvarnicemi se zrodil tento diář, který by neměl být jen motivační. Nabízí také nástroje v podobě zábavných trackerů, které vám pomohou sledovat pokroky ve vaší beauty rutině, ale i přehledně plánovat nejrůznější aktivity pomocí ilustrovaných samolepek.
Ačkoliv je tento diář věnovaný beauty rutině a zábavnému s sledování pokroků, je to také výsledek projektu, díky kterému se holčičímu duu (jak samy řekly) splnil sen.
Díky výzvě GetTheLouk získaly holky cenné zkušenosti a i když to někdy docela bolelo, posunuly svou tvorbu zase o pořádný kus dopředu. Spolupráce s úspěšnou Lou je inspirovala a dala nové impulsy, jak pokračovat na svých projektech.

Kroužková vazba pro libovolné řazení listů Spousta samolepek pro plánování aktivit
Practický tracker pro sledování beauty progresu
10 listů krásných ilustrovaných samolepek
Nepřeberné možnosti, jak diář používat
Dostatek prostoru na poznámky
Beauty tipy od GetTheLouk
Nedatované kalendárium - začněte používat kdykoli během roku
Nakladatel: Presco Group
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 182
Mohlo by se vám také líbit..