Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 23.04
PPL Úterý 23.04
Osobní odběr Středa 24.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Do lví tlamy

Do lví tlamy
27 %

290  Kč 398 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Do lví tlamy vypráví skutečný příběh dvojitého agenta Duško Popova, který byl předobrazem postavy Jamese Bonda v románech Iana Fleminga. Ačkoli jde o zcela seriózní knihu nabitou historickými fakty, život „skutečného Bonda“ se jeví jako dobrodružný román plný špionáží, vražd, milenek, výslechů, luxusních hotelů, vyhlášených kasin, intrik a odvážných činů.

Srbský playboy Duško Popov, svůdce krásných žen, pracoval jako tajný agent Abwehru, SD, MI5, MI6 a FBI, mluvil pěti jazyky a byl prvotřídní střelec. Sehrál zásadní roli při oklamání německé strany před vyloděním spojenců v Normandii, získal informace o Pearl Harbour. Obdržel Řád britského impéria.

Děj se odehrává zejména během druhé světové války na různých místech světa. Autor, který se tématem celoživotně zabývá, detailně ukazuje sílu válečných dezinformací. Uvádí čtenáře do světa šifer, tajných inkoustů či pozoruhodných praktik jako např. séra pravdy. Kniha je doplněna rozsáhlými přílohami, fotografiemi a dokumenty.
Autor:
Nakladatel: Nakladatelství 65. pole
ISBN: 9788088268000
Rok vydání: 2018
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 384
Mohlo by se vám také líbit..