Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 03.04
PPL Středa 03.04
Osobní odběr Čtvrtek 04.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Trny v čase

Trny v čase
17 %

224  Kč 269 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Dvacetiletá Karolína studuje filozofii a zdávají se jí podivné sny. Kdyby se jí nerozbil počítač a nebyla zoufalá, tomu cizímu klukovi, co ji oslovil v kavárně, by nikdy nenapsala.
Tomáš: floutek, co se jen vychloubá! To známe. Jenže je to právě Tomáš, kdo Karolínu bez předsudků a rychlých závěrů vyslechne. Karolína totiž také pátrá po tom, kdo vlastně byla její máma a kam zmizela. A tak se tihle dva vydávají na dobrodružnou cestu po Evropě i filozofických směrech a přehodnocují svá životní stanoviska. Jakou roli v našem životě hraje náhoda? Bere vesmír v potaz naše přání?
O Trny v čase by měli zavadit především ti, kdo se v dětství s chutí ztratili v Sofiině světě a záhady je nepřestaly lákat ani v dospělém věku. Jan Tomeš přichystal literární výlet po myšlenkových proudech a také ukázal, že mileniálové nemají v hlavě jen avokádo.

Trny v čase jsou přesně ta knížka, kterou bych si bývala potřebovala přečíst v dospívání. Nikdy není příliš brzy na to představit mladým čtenářům duchovní rozměr bytí a bohatý svět, který se skrývá za šedou konvenční realitou, pokud otevřeme svou mysl zázrakům. -- Pavla Horáková, spisovatelka
Autor:
Nakladatel: Paseka
ISBN: 9788074329517
Rok vydání: 2019
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 240
Mohlo by se vám také líbit..