Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 01.04
PPL Pondělí 01.04
Osobní odběr Úterý 02.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Už chodím do školky

Už chodím do školky

339  Kč 350 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Usnadněte svému dítěti pobyt ve školce. Pohádkově.
Pohádková kniha vám pomůže vyřešit každodenní starosti se školkou. Má vaše dítě potíže s ranním vstáváním? Nechce ve školce nic jíst a nebaví ho dělat to, co ostatní děti? Musí být často ve školce mezi prvními nebo naopak odchází poslední? V osmi výchovných pohádkách najdete nejčastější problémy, se kterými se setkávají děti, rodiče i paní učitelky.
Otázky na konci každé pohádky umožní s dítětem o daném problému snadněji mluvit a nalézt řešení, které bude vyhovovat oběma stranám.
Součástí knihy je i část věnovaná rodičům, která jim pomůže lépe porozumět tomu, jak se dítě ve školce cítí a co prožívá. Nejsou to jen pohádky pro děti, jsou to i pohádky pro rodiče.
Pohádková výchova je unikátní projekt, který propojuje vědomou výchovu se čtením pohádek. Pohádky odráží reálné situace ze života dětí a umožní jim je pochopit a lépe zvládnout. Zároveň promlouvají i k rodičům a inspirují je na jejich vlastní cestě k výchově. Autorkou projektu i všech pohádek je Zuzana Řebíková.
Autor:
Nakladatel: ArtKrist
ISBN: 9788088357018
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 80
Mohlo by se vám také líbit..