Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Sluneční mystérium a mystérium smrti a zmrtvýchvstání

Sluneční mystérium a mystérium smrti a zmrtvýchvstání
30 %

154  Kč 220 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Autor se v knize zabývá duševním životem člověka ve spánku. Málo známé jsou tři stavy nočního vědomí. Dříve měli lidé schopnosti stýkat se s bytostmi vyššího řádu. Dnes tato setkání prožíváme nevědomě ve spánku.
I proto přišel božský učitel Kristus, který svým příchodem dal lidstvu možnost opět se naplnit vyšším poznáním. Dokážou-li lidé pohlížet na to, že Bůh prošel mystériem Golgoty, mohou si potom vydobýt pozemskou moudrost. Můžeme pak říci: Mystériem Golgoty nastalo něco, co překonalo všechny pozemské zákony.
Lidé se dnes neodvažují, smím-li to tak říci, vměšovat se do moudrosti bohů. Ale musí to nastat. A taková moudrost bohů je právě ta, kterou si bohové sami osvojili tím, že jeden z nich prošel lidským zrozením a lidskou smrtí. O dalších neuvěřitelných souvislostech tohoto Kristova impulsu se životem jednotlivců i lidstva vám bude poutavě vyprávět tato kniha.

Autor:
Nakladatel: Michael
ISBN: 9788086340647
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 200
Mohlo by se vám také líbit..