Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 01.04
PPL Pondělí 01.04
Osobní odběr Úterý 02.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Strkhal a Necho

Strkhal a Necho
47 %

174  Kč 328 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Viděli jste už blanokřídlou bouchu? Drželi jste v dlani slunčítko? Pokud ne, radíme vám zavítat prostřednictvím této knížky do Říše blýskavého kovu.

Hlavními hrdiny jsou dva sousedé. Necho je většinou tichý a nejistý, zatímco Strkhal rád a často mluví a vždycky přesně ví, co chce. Oba přátelé se nečekaně ocitnou ve zvláštním světě a setkají se s jeho ještě zvláštnějšími obyvateli.

Fantastické prostředí, v němž se Strkhal a Necho pohybují, otvírá před čtenářem bránu do říše na jedné straně zvláštní, nehostinné a cizí, ale na druhé straně přesto přitažlivé a fascinující.

Říše blýskavého kovu vzbuzuje ve Strkhalovi i Nechovi zvědavost a zájem. Necho rád „jen tak” kouká a bloumá, zatímco Strkhal si všechno předem podrobně naplánuje. Na Strkhalův popud začnou oba přátelé lovit světla, ale Necho je brzy okouzlen spíše zvuky, a tak si začne dělat sbírku hluků. Strkhala dovede jeho lovecká vášeň až k nezdařenému pokusu o chycení slunce. Jednoho dne Strkhal záhadně zmizí. Necho má o něj strach a vydá se po jeho stopách, aby kamaráda našel.

Dávid Remsey získal za tuto knihu v Maďarsku titul "Ilustrátor dětské knihy roku 2015".
Autor:
Nakladatel: Malvern
ISBN: 9788075302700
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 78
Mohlo by se vám také líbit..