Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 26.04
PPL Pátek 26.04
Osobní odběr Pondělí 29.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Urologie prvního kontaktu

Urologie prvního kontaktu
15 %

416  Kč 490 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Tato kniha srozumitelně a stručně přibližuje problematiku urologických obtíží širšímu spektru čtenářů. Je určena především všeobecným praktickým lékařům a lékařům zdravotnických záchranných služeb bez nutnosti hlubokých znalostí v oblasti urologie. V první části kniha shrnuje oblast klinické anatomie a patofyziologie vybraných urologických obtíží, se kterými se uvedené profese setkávají nejčastěji. V další části popisuje řešení akutních projevů. Součástí je unikátní algoritmus diferenciální diagnostiky urologických symptomů v primární péči, který obsahově navazuje na jednotlivé kapitoly. Kniha je pro názornost doplněna o soubor kazuistik, v němž autoři vycházejí z vlastních zkušeností.
Díky zacílení na primární péči je monografie ve srovnání s ostatními publikacemi zaměřenými na urologii unikátní, protože představuje základní přístup k vybraným akutním i chronickým stavům z pohledu prostředí s omezenými lidskými, diagnostickými i materiálními zdroji. Informace obsažené v knize tak umožní jednodušší spolurozhodování o postupu při urologických onemocněních u konkrétních pacientů a usnadní také rozhodnutí, kdy referovat pacienta na urologické pracoviště.
Autor:
Nakladatel: Axonite
ISBN: 9788088046233
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 160
Mohlo by se vám také líbit..