Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Úkolníček 1. díl

Úkolníček 1. díl
17 %

100  Kč 120 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Přemýšlíte o tom, jak nejlépe rozvíjet dítě ve věku 4 až 5 let? Hledáte materiál, který by děti bavil a u kterého by zároveň musely přemýšlet? Pak je Úkolníček ta správná volba.
Úkolníček je určen dětem od čtyř let, které se do školy ještě nechystají, ale rády by zkou¬šely a objevovaly nové výzvy. Obsahuje dvacet šest pracovních listů se cvičeními, která zábavnou formou rozvíjejí grafomotoriku, jemnou motoriku, zrakové i slu¬chové vnímání, časovou i prostorovou orientaci a pozornost. Předškolní stimulace se netýká jen posledního roku, kdy jde dítě k zápisu, ale začíná okamžikem, kdy dítě projeví zájem o kresbu, prohlížení knížek, časopisů, začíná manipulovat s předměty, třídit, porovnávat, zkrátka poznává a zapojuje svoji jedinečnou imaginaci.
Autorka shrnuje své poznatky posbírané během 20leté praxe s dětmi v rámci per¬cepčně-motorického přípravného kurzu, který provozuje ve dvanácti mateřských školách. Pracovní listy obsažené v tomto sešitě slouží k nácviku činností, na něž je potřeba se u dětí zaměřovat. Jedná se o úlohy, se kterými mají děti před nástupem školní docházky ještě potíž, a je tedy potřeba více času na jejich stimulaci, a to i v domácím prostředí.
Sešit doplňují hravé ilustrace Libora Drobného, známého českého výtvarníka, malíře a ilustrátora dětské literatury.
Autor:
Nakladatel: Pasparta
ISBN: 9788088290827
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 36
Mohlo by se vám také líbit..