Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 22.04
PPL Pondělí 22.04
Osobní odběr Úterý 23.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Safari Ltd - Tuba - Ohrožené druhy - mořské

Safari Ltd - Tuba - Ohrožené druhy - mořské

365  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Safari Ltd - Tuba - Ohrožené druhy - mořské  Tuba obsahuje 10 figurek ohrožených druhů zvířat, které můžeme nalézt v moři a oceánu. Naleznete zde Žraloka velrybího, Karetu pravou, Tučňáka galapážského, Pilouna, Kladivouna velkého, Sibu skvrnitou, Leguána mořského, Plejtváka obrovského, Karetu menší a Lachtana. Tato zvířata jsou krásnou připomínkou vznešenosti a úcty, kterou se divočina naší planety inspirovala. Naštěstí existuje mnoho skupin i jednotlivců, kterým není lhostejný stav přírody a snaží se zajistit, aby tato krásná zvířata obývala planetu i po mnoho dalších let. Názvy zvířat v angličtině najdete obvykle na břiše figurky. Balení se dá používat opakovaně, dítko tak má perfektní krabičku, do které může repliky opět uklidit. Safari Ltd. je firmou ekologickou, které záleží na bezpečí našich dětí a planety. Také proto jsou všechny výrobky bez ftalátů a jsou velmi důkladně testovány. Slovníček (obsah tuby): Whale shark - Žralok velrybíHawksbill turtle - Kareta praváGalapagos penguin - Tučňák galapážskýSawfish - PilounGreat hammerhead - Kladivoun velkýSpotted eagle ray - Siba skvrnitáMarine Iguana - Leguán mořskýBlue whale - Plejtvák obrovskýKemp's ridley sea turtle - Kareta menšíSea lion - Lachtan  Hlavní vlastnosti:

\n 10 figurek ohrožených druhů zvířat každá figurka je detailně navržená a ručně malovaná všechny výrobky bez ftalátů\n Safari Ltd. je předním výrobcem a celosvětovým distributorem vzdělávacích hraček v podobě autentických, ručně malovaných modelů zvířat a dětských pomůcek do přírody. My vám nabízíme kolekce tub se zvířaty, které jsou vždy tematicky zaměřené (např. farma, Austrálie, poušť, domácí mazlíčci, koně, světové památky, atd.). Mimo replik zvířat nabízíme od této firmy také celou jejich sérii „Safariology“ – životní cykly, dětské pomůcky do přírody (dalekohledy, krabičky na brouky, …).
Nakladatel: Safari Ltd
ISBN: 095866002312
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..