Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Sedem smrtí Evelyn Hardcastlovej (slovensky)

Sedem smrtí Evelyn Hardcastlovej
16 %

337  Kč 399 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Román Sedem smrtí Evelyn Hardcastlovej vyniesol dovtedy neznámeho autora na prvé priečky rebríčkov predajnosti a zožal obrovskú chválu kritikov i čitateľov. Tento vskutku nevšedný debut bol doteraz preložený do vyše dvadsiatich jazykov a ovenčený množstvom prestížnych literárnych cien.

\n

Mala to byť oslava, no večer sa skončil tragédiou. Nad hlavami hostí vybuchuje ohňostroj a Evelyn Hardcastlová, mladá a krásna dcéra majiteľov panstva, padá mŕtva k zemi.

\n

Evelyn však nezomrie iba raz. Až kým Aiden – jeden z hostí na večierku v Blackheathskom panstve – nevyrieši zločin, ten deň sa bude opakovať znova a znova. A zakaždým sa skončí osudným výstrelom.

\n

Existuje iba jediný spôsob, ako vystúpiť z tohto začarovaného kruhu - odhaliť vraha. Vyriešiť túto záhadu však nebude také jednoduché. Aiden sa každé ráno prebudí v tele iného hosťa a udalosti prežíva nanovo, vždy z iného uhla pohľadu. A niekto na Blackheathskom panstve sa rozhodol, že mu už nikdy nedovolí odísť...

\n

Prekladateľ: Diana Ghaniová

Autor:
Nakladatel: Slovenský Spisovateľ
ISBN: 978-80-220-2255-2
Rok vydání: 2020
Jazyk : SLK
Vazba: vázaná
Počet stran: 424
Mohlo by se vám také líbit..