Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Po priznaní spáľ (slovensky)

28 %

259  Kč 358 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Po priznaní spáľ je fenomenálny spovedník seba samého. Pozýva vás, aby ste čelili\nnajpodstatnejším otázkam vášho života. V dnešnom zrýchlenom životnom tempe nemáme\ndostatok času na sebareflexiu, sebapoznávanie a vlastnú tvorivosť, ktorá by nás napĺňala\nnetušeným šťastím. Radšej sa ponoríme do životov facebookových „priateľov“ a kŕmime sa\nprízemnými banálnosťami.\nTáto útla knižka je plná prenikavých a možno aj záludných otázok, myšlienkových\nexperimentov, ktoré vám pomôžu nielen nájsť cestu k sebe samému, ale sa dokonca aj\nbližšie spoznať.\n................................

\n

Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, LinkedIn, SMSky, Snapchat, Youtube ... svet sa stal obrovskou spovednicou. Napriek tomuto trendu vás denník Po priznaní spáľ vyzýva neprezrádzať absolútne nič. Ostrými otázkami a premyslenými pokusmi vás pozýva zahrať si Pravdu alebo odvahu so samým sebou.\nNájdite svoje limity, rozjímajte nad minulosťou, prítomnosťou a budúcnosťou a vytvorte si tajnú knihu o vás pre vás. A keď skončíte, vyhoďte ju, skryte ju alebo ju po priznaní spáľte.

Autor:
Nakladatel: Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.
ISBN: 978-80-222-1145-1
Rok vydání: 2020
Jazyk : SLK
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 144
Mohlo by se vám také líbit..