Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Pondělí 13.05
PPL Pondělí 13.05
Osobní odběr Úterý 14.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Modern Gastronomy

 Modern Gastronomy

2516  Kč

Odesíláme do 1 až 2 týdnů

Sleva až 70% u třetiny knih
Offering a dictionary of cooking, this title focuses on the nature of ingredients, their reactions and the processes they undergo to create the final product. It lets you know about the science of cooking and the art of combining flavors and textures.
Autor:
Nakladatel: Taylor & Francis Inc
ISBN: 9781439812457
Rok vydání: 2010
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 265
Mohlo by se vám také líbit..